הזמנות ומשלוחים
שליח עד הבית: חינם בכל הזמנה מעל 199 שקלים. בעלות של 20 שקלים למזמינים עד 199 שקלים איסוף עצמי: מהסטודיו שלנו ברעננה, בתיאום מראש וללא עלות
משלוחים עם שליח עד הבית יגיעו אליכם בדרך כלל תוך 3 עד 7 ימי עסקים מאחר וההזמנות שלכם מודפסות לפי דרישה, ייתכנו לעיתים עיכובים נוספים בשל מחסור במלא תקלות או עיכובי משלוחים.
עבור חבילה אשר נמסרה ללקוח מעבר לשלושה שבועות הלקוח יקבל פיצוי בגובה עלות דמי המשלוח הרלוונטי בלבד
חבילה אשר לא סופקה ללקוח, מסיבה שאינה אי איסוף החבילה בזמן או מתן כתובת שגוייה, יקבל הלקוח החזר מלא או שליחת החבילה מחדש לבחירתו, ללא השתתפות נוספת בעלויות המשלוח.
ההזמנות שלנו מגיעות לכל נקודה בארץ לא יגבה תשלום נוסף עבור לקוחתנו באילת, בערבה או בשאר ישובים מרוחקים.
ייתכנו עיכובים במשלוחים ליישובים מפונים
אנו גם מספקים הזמנות לארה”ב גרמניה, צרפת ובריטניה. יש לבחור תחילה את מדינת היעד על מנת לראות את המוצרים הרלוונטים.
-
אנו שולחים הזמנות לארה”ב, צרפת, בריטניה וגרמניה. הייצור מקומי כך שהמשלוחים מגיעים בקבועי זמן דומים לארץ
- קיימים הבדלים מסויימים בזמינות ועלויות הפריטים בחו”ל אותם ניתן לראות ברגע שבוחרים ארץ יעד. החזרות בחו”ל אפשריות רק במשלוח חזרה לארץ ולא במשלוח מקומי.
לאחר השלמת ההזמנה, במעבר לקופה יפורטו אפשרויות המשלוח, יש לבחור את אופן המשלוח המועדף עליכם. לאחר ביצוע ההזמנה פרטי המשלוח ופרטי ההזמנה ישלחו אליכם במייל.
במשלוחים המגיעים עם שליח עד הבית, הודעה לתיאום המשלוח, תשלח אליכם על ידי חברת השליחויות בהודעת סמס.
במשלוחים באיסוף עצמי, כאשר המשלוח יהיה מוכן תקבלו הודעת מייל עם פרטי האיסוף
החלפות והחזרות
התחרטתם מכל סיבה שהיא? אין בעיה, אפשר להחזיר אלינו לסטודיו, כל פריט במידה ולא נעשה בו שימוש תוך 14 יום מיום קבלת הפריט:
החזר כספי מלא בניכוי דמי משלוח יתבצע תוך 10 ימי עסקים מרגע קבלת ההזמנה אלינו לסטודיו, לאמצעי התשלום בו בוצעה הרכישה, או לחילופין זיכוי כספי לרכישה חדשה באתר
החזרות ניתן להביא אלינו לסטודיו או באמצעות שליח בעלות 20 שקלים. בחו”ל יש לשלוח עצמאית את הפריט חזרה לארץ
קיבלתם מידה שלא מתאימה לכם? התחרטתם מכל סיבה שהיא? אפשר להחליף בקלות תוך 14 יום מיום קבלת הפריט:
בסטודיו שלנו, בתיאום מראש וללא עלות
עם שליח שיבצע את ההחלפה אצלכם בעלות של 20 שקלים
אנא בידקו את תקינות תוכן החבילה תוך זמן סביר של 14 יום מרגע קבלת החבילה. אם יימצא כי ישנה תקלה במוצר יש לעדכן את הסטודיו בגין התקלה. במידה והתקבל מוצר שאינו תואם את ההזמנה לרבות: הדפסה על מוצר שונה / טעות בהדפסה / מוצר פגום. יש לשלוח אלינו תמונה המסבירה את אופי התקלה, ובכך הרוכש יהיה זכאי לקבל את המוצר אותו הזמין ללא תוספת תשלום, או לקבל החזר כספי בעבור הפריט, על פי הסכום המופיע על הקבלה. הלקוח לא יהיה זכאי לכל פיצוי נוסף. יובהר כי סטייה של 20% במידה או בגווני הצבע של הבגד או ההדפס אינם מהווים עילה לאי התאמה.
אפשר לשלוח לנו מייל לסטודיו לכתובת : [email protected] או לפתוח קריאה בצט